40 jaar ervaring in het behandelen van brandend maagzuur en zuurgerelateerde indigestie

Expert voor het verlichten van brandend maagzuur en zuurgerelateerde indigestie.

Over Gaviscon

Mensen helpen om zich beter te voelen

Onze beproefde oplossing voor brandend maagzuur en zuurgerelateerds indigestie biedt snelle verlichting en langdurige bescherming. Haal Gaviscon vandaag nog in huis via uw drogisterijen en supermarkten. 

De wetenschap

Hoe werkt Gaviscon?

Ons hoofdbestanddeel, natriumalginaat, is afgeleid van natuurlijk zeewier dat geoogst is langs de kusten van Noorwegen. Het legt een beschermende laag aan op de irriterende maaginhoud. In onze Gaviscon Duo-formule hebben we ook antacida - calciumcarbonaat en natriumbicarbonaat - die de zuurgraad neutraliseren. Gaviscon werkt tot 4 uur.

Legt een laag aan
Een beschermende laag zorgt ervoor dat irriterend maagzuur niet kan terugvloeien.
Neutraliseert de zuurgraad
Bovendien neutraliseren Gaviscon Duo-antacida de zuurgraad.
Langdurige verlichting
Door Gaviscon te nemen ervaart u verlichting en kunt u weer verder met uw dag.

Een natriumalginaatoplossing

EEN NATUURLIJKE OPLOSSING OP BASIS VAN ALGINAAT

Natriumalginaat wordt gewonnen uit de celwanden van zeewier. Het helpt de maag bij het tegenhouden van oprispend zuur, de belangrijkste reden van het ongemak dat mensen die last hebben van brandend maagzuur en zuurgerelateerde indigestie maar al te goed kennen.

Gaviscon Kauwtabletten, Gaviscon Duo kauwtabletten/suspensie/sachets voor brandend maagzuur en zuurgerelateerde indigestie. Geneesmiddelen kunnen een invloed hebben op een ongeboren baby. Overleg altijd eerst met uw arts of apotheker voordat u tijdens de zwangerschap geneesmiddelen gebruikt. Indien u ernstige symptomen heeft of deze langdurig aanhouden, moet u een arts of apotheker raadplegen. Lees voor het kopen de aanwijzingen op de verpakking.